Taverna Sicilia | O nas
122
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-122,cookies-not-set,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

O naši Siciliji

Za jedilnikom in servisom Taverne Sicilie se skriva mlada, entuziastična ekipa, ki želi gostu nuditi kakovostno hrano predstavljeno na malo drugačen način.

t

VABLJENI V NAJBOLJŠO RESTAVRACIJO V MESTU

Domači njoki, rižote, testenine, pizze, steaki, jedi izpod peke ali sodobni burgerji… Mojstri naše kuhinje se vsak dan trudijo, da gost dobi na mizo predse malenkost drugače predstavljen, a kakovosten, zdravo pridelan obrok. Pri svojem delu spodbujamo lokalne dobavitelje in stremimo za surovinami kakovostnega porekla, saj za naše goste želimo le najboljše.

a

PRISTNI RECEPTI
PRAVIH SICILIJANCEV Z MODERNIM MEDNARODNIM PRIDIHOM

Izjemna lepota Sredozemskega morja je že pred davnimi časi privabila tri nimfe, ki so nad tem čudovitim delom zaplesale. Njihov ples je ustvaril trikotni otok, ki so ga nimfe blagoslovile z lepoto, rodovitnostjo in blago klimo. Rodil se je otok Sicilija.
OGLED CELOTNEGA MENIJA
a

Izjave naših gostov